Verhuren

VERHUUR VAN UW WONING

Bent U belegger en zoekt U een goede partner om de verhuur en eventueel het beheer te doen dan bent U bij ons aan het goede adres! Snel, efficient en betrouwbaar zijn onze sleutelwoorden. Of gaat u een lange reis maken of voor uw werk voor lange tijd in het buitenland verblijven, is het interessant om uw woning te verhuren. Natuurlijk wilt u dan wel dat alles netjes verloopt en dat u niet voor onverwachte verrassingen komt te staan. U moet uw woning met een gerust hart achter kunnen laten. HPS Rentals behartigt uw belangen op een betrouwbare en professionele manier.

ONZE HUURDERS

Dit zijn voornamelijk buitenlandse mede-werkers (expats) van internationale bedrijven die in Nederland worden gestationeerd. Maar ook particulieren die bijvoorbeeld hun eigen woning hebben verkocht maar nog niet de nieuwe woning in kunnen of in scheiding liggen. Uw woning kan dan een uitstekende tussenoplossing zijn. Natuurlijk kunt u uw woning ook voor onbepaalde tijd verhuren.

ZO GAAN WE TE WERK

HPS werkt op no cure no pay basis. Als u overweegt uw woning te verhuren neemt u contact met ons op om vrijblijvend een afspraak te maken. Tijdens het gesprek in de betreffende woning heeft u alle gelegenheid om uw wensen kenbaar te maken en zullen wij u bijstaan met tips en adviezen. Als u ons opdracht geeft om de verhuur van uw woning voor onze rekening te nemen kunnen er eventueel direct foto’s gemaakt worden voor publicatie. Tevens plaatsen wij onze huurwoningen op Pararius, de algemene website voor huurwoningen in Nederland.