Over ons

HPS INVESTMENT GROUP

Wij zijn 26 jaar geleden begonnen onder de naam Apartment Services in Amsterdam zuid als eenmanszaak en al snel groeide het uit tot A1 Apartment Services BV met meerdere medewerkers. In 2011 zijn we verhuisd naar de Muiderstraat, in het centrum waar we toch het meest actief zijn.

In 2014 zijn we onderdeel geworden van de HPS Investment Group en hebben we onze naam aangepast naar HPS Rentals. Hierdoor hebben we onze klantenkring flink kunnen uitbreiden door gebruik te maken van de relaties en expertise van onze partner.

HOE WERKEN WIJ

Wij werken op no cure no pay basis en berekenen geen courtage aan de huurder als u reageert op een woning uit ons eigen aanbod.

Uiteraard kan u bij ons een zoekopdracht plaatsen zodat wij gericht voor u op zoek gaan naar de ideale woning. Alle bezichtigingen vinden vrijblijvend plaats onder professionele begeleiding en wij werken ook goed samen met veel collega’s waardoor U verzekert kunt zijn dat U geen mooi pand misloopt.

Tijdens het hele huurproces begeleiden wij U waar nodig. Bv de aanvraag energie levering, inschrijving bij de gemeente, verhuishulp, scholen voor de kinderen, sportfaciliteiten, etc.

Ook na incheck van uw droomhuis blijven wij U contactpersoon bij calamiteiten of andere dringende vragen. 24/7!